30.5.2014

Basaarihumua!

Taannoin eräänä launtaina oli Rotkolla Taidebasaari - mikä upea tapahtumaidea! Siellä oli myytävänä opiskelijoiden upeita töitä, sekä tietenkin kahvia ja ihania piirakoita. Innostuin tapahtumasta ja päätin viedä sinne omia vanhoja piirustuksia, sekä tehdä varta vasten uusia juttuja myytäväksi. Pystytimme opiskelukaverini Lauran kanssa pöydän ja asetuimme tyhjentämään kahvitermareitamme sekä kaupustelemaan töitämme. Mukavasti kävi porukkaa, tuttujakin näkyi!

Minun työt.

SOLD!
SOLD!

SOLD!
SOLD!
Lisäksi meni kettu pihlajanmarjoineen ja porojen värisuora, joka on viime syksyn harjoitustehtäviä. Huhhuh, ajatella, että nämä kelpasivat ihmisille näinkin mukavasti. Eli suuri kiitos kaikille ostajille, sekä teille muille, jotka annoitte palautetta! Tästä voi hyvillä mielin jatkaa. :)

Lauran kuumottavaa taidetta. Aijai, että son hyvä! :)
Ostin tällaiset setit eräältä vaatepuolen opiskelijalta, loistavaa läppää! :D (Kehykset löysin kämpiltäni)
Rahallisesti tuo myyntireissu ei omalta osaltani ollut erityisen tuottoisa, joskin oli mukava saada vähän ylimääräistä käteistä. Eniten merkkasi se ilmapiiri, ihmiset ja oikeastaan myös vuodenaika! Tähän oli hyvä päättää opiskeluvuosi (silleen symbolisesti, oikeastihan kirjoitan vieläkin viimeistä luentopäiväkirjaa :----D ). Syksyllä harjoittelin luennoilla ahkerasti piirtämään ruusuja eri tyyleillä, nyt sitten pääsin näyttämään sen työn tuloksia.

Siisteintä ikinä oli, kun eräs kuviani katsomaan pysähtynyt ja niitä kehunut mies paljastuikin yhdeksi lempparitatuoijakseni, taiteilijanimeltään Error! Meni pasmat sekasin, vähän kuin jollain fanitytöllä. Vähänkö noloa. :D Mutta eipä siinä, vaihdoimme muutaman sanan taiteesta ja tatuoimisesta. Sain myös hänen käyntikortin. Siitä lähtien, kun vuosi sitten näin hänen töitään ensimmäisen kerran, oon halunnut hänen tekemän tatuoinnin. Nyt hän oli Rovaniemellä työskentelemässä vähän aikaa, eikä minulla ollut rahaa! Voi perseen perse. "Maybe next time", jouduin toteamaan. Mutta tuo oli kyllä kunnia ja koko päivän kohokohta! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti