13.4.2014

Sunnuntain sekavat horinat


Puristin appelsiinimehua. Puristimehua. Puristiappelsiinimehua. Puuristimehua.


Asuntomme ainoat taulut, jotka ovat päässeet komerosta seinälle. Sitruuna-inkivääriteetä ja musteella roiskittu kallo. Lisää teetä tulee seinille, kunhan saan seuraavan paketin juotua. Ihan oikean maalauksen laitan, kunhan saan maalauskurssilla tekemäni taidejäljennöksen valmiiksi ja lopulta itselleni kurssin päätteeksi. 

Teen Salvador Dalin maalausta 'dream caused by the flight of a bee around a pomegranate a second before awakening'. Joskus näytin kuulemma onnelliselta tehdessäni sitä. :D No, onhan meillä ollut hetkemme... Oon niin tykännyt jäädä perjantaisin iltamyöhään maalaamaan sitä. Harmittaa, kun ensi perjantaina on joku ihan tyhmä pitkäperjantai, enkä pääse maalaamaan! Minulla on muutama kuva työn vaiheista, mutten uskalla laittaa niitä tänne. Vihaan keskeneräisten töiden näyttämistä. Joutuu aina selittämään jotain paskaa, tyyliin "ei tämä jää tällaiseksi".

Niin joo. Sain blogin kansikuvan valmiiksi. Olen tehnyt sitä muutamana päivänä vähän kerrallaan, mutta tuntimääräisesti sen toteuttamisessa meni todella vähän aikaa. Joskus itselleen piirtäminen/muu toteuttaminen on helpointa ikinä, joskus ymmärrän muiden ihmisten ajatuksia ja toiveita paremmin kuin omiani. Julkaisin kuvan naamakirjassa, ja kävijämäärät nousivat pelottavasti. Go home readers, you're drunk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti