26.3.2014

Kraa.


Viimein laitoin blogin pystyyn. Siihen vaadittiin vimma päästä vouhottamaan, kaksi viikkoa mielessä muhineet nimi-ideat, sekä tietenkin essee, jota olisi pitänyt sillä hetkellä kirjoittaa seuraavaksi päiväksi. Heh. Onneksi järki tuli ulkoasun muokkaamisen jälkeen väliin, ja kykenin jatkamaan esseetäni.

Tässä sitä ollaan, hassun nimen kera. Kuulemma se on kuin suoraan ”harripotterista” tai satukirjasta. Tuolloin parisen viikkoa sitten mietin nimeä ihan ajatuskarttojen avulla. Epätoivon hetkellä meinasin nimetä blogini erään SinäTuubaPaska -videon perusteella. Mutta koska pidän lintuja, etenkin korppeja kiehtovina ja kauniina otuksina, halusin sisällyttää sen nimeen. Pallottelimme poikaystäväni kanssa letkeästi ideoita, kun huudahdin: ”Kurrrja Korppi!”. Reaktiosta päätellen hän ei huumaantunut tai valloittunut upeasta ideastani. ”Heh, Kakka Kirppu.”

Naapurini on varis.

En kyllä osaa vielä sanoa varmuudella, mitä kaikkea tämä tulee sisältämään! Ehkä tärkein juttu tässä mulle tulee olemaan se, että saan väylän suoltaa omaa piirustus- ja valokuvausoksennustani (eikä Facebook-kavereiden tarvitsisi nähdä kaikkea). Toki sitä varten on vaikka mitä sivustoja, mutta haluan purkaa myös ajatuksiani tänne. Yhtenä osana tätä blogia tulee olemaan sutatut mainoskasvot. Siitä tulee hauskaa, ainakin minusta!

Raapustellen,
Meri

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea jotain tämmöstä positiivista oman angstiblogini sijasta! Naureskelin ääneen sun kirjotuksia lukiessa, tosin parilla viinilasillisella voi olla osuutta asiaan...

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Joo ei täällä oikeasti mitään hauskaa ole, johtuu siitä viinistä. :D Pitänee kurkistaa sinunkin angstiblogin puolelle. :)

    VastaaPoista